English website

Körutazások

Szenegál

 Szenegál jelmondata a Teranga, melynek jelentése: vendégszeretet. Találó és igaz jelző ez Szenegálra, hiszen ez egy rendkívül kellemes éghajlattal bíró, békés, nyugodt afrikai ország. Szenegál kezdő Afrika-utazóknak és családosoknak is jó választás, mivel nincs kötelező oltás, az úthálózat pedig jó, kényelmesen tudunk utazni. Nagyszerű gasztronómia, kiemelkedő tánc- és zenei kultúra jellemzi. Dobiskolák, tánciskolák és fesztiválok sora várja a látogatókat. Azok, akik már jártak korábban Afrikában, például Kelet- vagy Dél-Afrikában ugyancsak javasoljuk Szenegált: Nyugat-Afrika, a baobab erdők, a Száhel, a helyi mérsékelt és békés muszlim kultúra hagyományőrző jellegge illetve az, hogy alig találkozunk turistákkal utunk során, más élményeket ad az utazónak.

Ghána

 Ghána a változatosság országa. Az északi szavannától déli irányba haladva egyre inkább az őserdő világát ismerhetjük meg. Szafarizhatunk, elefántokat láthatunk, vagy sütkérezhetünk a hófehér óceánparton. A kereszténység és a hagyományos törzsi vallások színes keveréke, a modernizálódó főváros és a tradicionális vidéki kultúra együttélése tárul szemünk elé, ha ide látogatunk. Ghána korábban a transzatlanti rabszolga-kereskedelem egyik központja volt, aminek emlékeit mind máig megtekinthetjük, ugyanúgy, ahogy régmúlt afrikai királyságok és gyarmati uralom központjait, erődjeit is. Egy aktív és élménydús túrára számíthatunk. A sárgaláz elleni oltás kötelező az ide érkezőknek.

Kongó

Kedves leendő Kongó - utazó!
 
 
A mondás úgy tartja: Kongóban minden lehetséges! Kongóban lenni, utazni rendkívül intenzív élmény. Sűrű, hangos, sokkolóan életteli lüktető kavalkád. Fővárosa Kinshasa, a dinamikusan terjedő és változó, a világ fejlődő városainak minden rákfenéjét, tanulságát és élményét magában hordó 8-11 milliós óriásváros!
 
A kihívásokkal és meglepetésekkel teli Kongóban lehetetlenség unatkozni. Bármennyire is igyekszik tervezni az ember, a spontán kiszámíthatatlanság nesztelenül vezeti, és kalandokba, felejthetetlen élményekbe sodorja.
 
Tokende na Kongo! Menjünk Kongóba!
 

Madagaszkár

Nem csoda, hogy Madagaszkárt a nyolcadik kontinensként emlegetik, a tájak, kultúrák és vadvilág változatossága lenyűgöző a szigeten. Sétáljon baobabfa erdőben, ismerje meg Madagaszkár endemikus állatait, ízlelje meg a zebu húst, nyaraljon Madagaszkár paradicsomi üdülőhelyein!
 
 
 

Hírlevél

Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:

Galéria

Madagaszkár »

Kapcsolat

Kérdése, kérése van? Hívjon bennünket vagy írjon nekünk!

Szilasi Ildikó Hermina
+36205410757

www.egzotikusutazas.hu

Név:
E-mail:
Kérdés/megjegzés:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket